AEMA

Senyals de la l’AEMA 2015 – Viure en un Clima Canviant

Senyals 2015 està dedicat al canvi climàtic. El nostre clima està canviant. Les temperatures mitjanes del planeta van en augment, s’eleva el nivell de les mars, les pautes de precipitació estan canviant i els episodis meteorològics extrems són cada vegada més freqüents i greus. A través d’una sèrie d’articles breus i entrevistes, Senyals 2015 presenta una visió de conjunt dels factors causants del canvi climàtic i explica el que significa el canvi climàtic per a la salut humana, el medi ambient i l’economia.

Fes-te-soci

L’Agència Europea de Medi Ambient (AEMA) és una agència de la Unió Europea la labor de la qual consisteix a proporcionar informació sòlida i independent sobre el medi ambient. 

Fes clic en la imatge per a obrir l'arxiu

L’Agència té com a objectiu donar suport al desenvolupament sostenible i contribuir a aconseguir una millora significativa i quantificable del medi ambient europeu facilitant informació actualitzada, específica, pertinent i fidedigna als responsables de la política mediambiental i al públic en general.

La xarxa europea d’informació i d’observació sobre el medi ambient (Eionet) és una xarxa de col·laboració de la AEMA i dels seus Estats membres i col·laboradors. A través de Eionet, la AEMA recopila informació mediambiental dels diferents països membres, centrant-se en la divulgació d’informació puntual, validada a nivell nacional i d’alta qualitat. 

Aquests coneixements són objecte d’una àmplia difusió a través de la pàgina web de la AEMA i constitueixen la base d’avaluacions mediambientals tant temàtiques com integrades. Aquesta informació serveix de suport als processos de gestió mediambiental, a la presa de decisions i a l’avaluació mediambiental, així com a la participació ciutadana.

 

L‘Associació Natura i Medi Ambient del Mareny de Barraquetes
Actes i Accions de l’ANIMA del Mareny de Barraquetes
Estatuts de L’ANIMA del Mareny de Barraquetes.
Qui som ?
Sol·licitud d’Inscripció a L’ANIMA del Mareny de Barraquetes.
Segueix-nos en FaceBook.
Segueix-nos en Twitter
Segueix-nos en Telegram.

Sempre a l’escolta, no dubteu a contactar-nos a través del nostre correu electrònic :
 contacte@l-anima-del-mareny-de-barraquetes.eu.