AEMA

Senyals de la AEMA 2020 – Cap a una contaminació zero a Europa

Què és la contaminació? D’on ve? Com afecta la contaminació al medi ambient i com afecta a la salut de les persones? Com pot Europa avançar cap a una contaminació zero, en línia amb els objectius del Pacte Verd Europeu? En Senyals de la AEMA 2020 s’examina la contaminació des de diferents prismes relacionats amb la labor de l’Agència i la legislació de la UE.

L’Agència Europea de Medi Ambient (AEMA) és una agència de la Unió Europea la labor de la qual consisteix a proporcionar informació sòlida i independent sobre el medi ambient. 

Fes clic en la imatge per a obrir l'arxiu

L’Agència té com a objectiu donar suport al desenvolupament sostenible i contribuir a aconseguir una millora significativa i quantificable del medi ambient europeu facilitant informació actualitzada, específica, pertinent i fidedigna als responsables de la política mediambiental i al públic en general.

La xarxa europea d’informació i d’observació sobre el medi ambient (Eionet) és una xarxa de col·laboració de la AEMA i dels seus Estats membres i col·laboradors. A través de Eionet, la AEMA recopila informació mediambiental dels diferents països membres, centrant-se en la divulgació d’informació puntual, validada a nivell nacional i d’alta qualitat. 

Aquests coneixements són objecte d’una àmplia difusió a través de la pàgina web de la AEMA i constitueixen la base d’avaluacions mediambientals tant temàtiques com integrades. Aquesta informació serveix de suport als processos de gestió mediambiental, a la presa de decisions i a l’avaluació mediambiental, així com a la participació ciutadana.

L‘Associació Natura i Medi Ambient del Mareny de Barraquetes
Actes i Accions de l’ANIMA del Mareny de Barraquetes
Estatuts de L’ANIMA del Mareny de Barraquetes.
Qui som ?
Sol·licitud d’Inscripció a L’ANIMA del Mareny de Barraquetes.
Segueix-nos en FaceBook.
Segueix-nos en Twitter
Segueix-nos en Telegram.

Sempre a l’escolta, no dubteu a contactar-nos a través del nostre correu electrònic :
 contacte@l-anima-del-mareny-de-barraquetes.eu.