AEMA

Senyals 2013 – Cada Vegada que Respirem

Millorar la qualitat de l’aire a Europa: Senyals 2013 se centra en l’aire d’Europa.
L’edició d’enguany intenta explicar la situació actual en relació amb la qualitat de l’aire a Europa, d’on venen, com es formen i com afecten els contaminants atmosfèrics a la nostra salut i al medi ambient. Així mateix explica com enriquim els nostres coneixements sobre l’aire i com abordem la contaminació atmosfèrica mitjançant una àmplia diversitat de polítiques i mesures.

Fes-te-soci

L’Agència Europea de Medi Ambient (AEMA) és una agència de la Unió Europea la labor de la qual consisteix a proporcionar informació sòlida i independent sobre el medi ambient. 

Fes clic en la imatge per a obrir l'arxiu

L’Agència té com a objectiu donar suport al desenvolupament sostenible i contribuir a aconseguir una millora significativa i quantificable del medi ambient europeu facilitant informació actualitzada, específica, pertinent i fidedigna als responsables de la política mediambiental i al públic en general.

La xarxa europea d’informació i d’observació sobre el medi ambient (Eionet) és una xarxa de col·laboració de la AEMA i dels seus Estats membres i col·laboradors. A través de Eionet, la AEMA recopila informació mediambiental dels diferents països membres, centrant-se en la divulgació d’informació puntual, validada a nivell nacional i d’alta qualitat. 

Aquests coneixements són objecte d’una àmplia difusió a través de la pàgina web de la AEMA i constitueixen la base d’avaluacions mediambientals tant temàtiques com integrades. Aquesta informació serveix de suport als processos de gestió mediambiental, a la presa de decisions i a l’avaluació mediambiental, així com a la participació ciutadana.

 

L‘Associació Natura i Medi Ambient del Mareny de Barraquetes
Actes i Accions de l’ANIMA del Mareny de Barraquetes
Estatuts de L’ANIMA del Mareny de Barraquetes.
Qui som ?
Sol·licitud d’Inscripció a L’ANIMA del Mareny de Barraquetes.
Segueix-nos en FaceBook.
Segueix-nos en Twitter
Segueix-nos en Telegram.

Sempre a l’escolta, no dubteu a contactar-nos a través del nostre correu electrònic :
 contacte@l-anima-del-mareny-de-barraquetes.eu.