Altres Associacions Associacions L'ANIMA del Mareny de Barraquetes Mediterrania

Presència de L’ANIMA en Les Corts Valencianes per a defendre el nostre litoral.

Des d’un perfil totalment apolític, integrador i transversal, “MEDITERRANIA, Unió per el paisatge litoral”, s’ha posat a la disposició de tots els grups polítics i mostra d’això ha sigut la moció recollida des del Grup Parlamentari Ciutadans i que ha sigut presentada hui en les Corts Valencianes per Eduardo del Pou Querol i Ruth Merino Peña, Diputat i Síndica d’aquest.


Des del moviment social MEDITERRANIA, representada en l’hemicicle de les Corts per associacions de: Dénia, Mareny de Barraquetes, Cullera, Daimús, Guardamar de la Safor, Bellreguard, Miramar, Piles, Oliva, L’Almarda, Moncofa i Sagunt entre altres, agraïm haver sigut atesos, alhora que lamentem que continuen prevalent els interessos polítics enfront de les demandes d’una societat que requereix responsabilitats, coneixement, respecte i inversions, en favor de la protecció del patrimoni cultural i natural del litoral valencià.

Era una oportunitat per a obrir una Mesa de Diàleg entre la Direcció General de Costes, els ajuntaments dels municipis afectats, tots els grups polítics i els que donem vida al territori, però novament ha sigut desatesa, potser per no entendre el que motiva la brutal erosió en què es troba gran part del nostre litoral. És necessari un diàleg sincer, sense interessos partidistes, un diàleg constructiu.

Els que donem vida al litoral, no mereixem un debat com l’escoltat hui en Les Corts, on ha prevalgut l’interés polític davant l’interés social.

Per part nostra, continuarem defensant la necessitat del diàleg entre tots com a única estratègia per a protegir frenar la deterioració del nostre litoral.

L‘Associació Natura i Medi Ambient del Mareny de Barraquetes
Els Actes i Accions de L’ANIMA del Mareny de Barraquetes
Estatuts de L’ANIMA del Mareny de Barraquetes.
Qui som ?
Sol·licitud d’Inscripció a L’ANIMA del Mareny de Barraquetes.
Segueix-nos en X.
Segueix-nos en FaceBook.

Sempre a l’escolta, no dubteu a contactar-nos a través del nostre correu electrònic :
 contacte@l-anima-del-mareny-de-barraquetes.eu.