AEMA

El Medi Ambient a Europa: Estat i perspectives 2015 – Informe de síntesi

En el seu Seté Programa d’Acció en matèria de Medi Ambient, Europa vaticina que els xiquets de hui viuran aproximadament la meitat de les seues vides en una societat amb baixes emissions de carboni, basada en una economia circular i en ecosistemes resilients.
L’obstinació per fer realitat aquesta predicció pot col·locar a Europa a la frontera de la ciència i la tecnologia, però requereix un major sentit d’urgència i mesures més valentes. Aquest informe pretén fer una contribució, basada en el coneixement, a l’assoliment d’aquestes visions i objectius.

Fes-te-soci

L’Agència Europea de Medi Ambient (AEMA) és una agència de la Unió Europea la labor de la qual consisteix a proporcionar informació sòlida i independent sobre el medi ambient. 

Fes clic en la imatge per a obrir l'arxiu

L’Agència té com a objectiu donar suport al desenvolupament sostenible i contribuir a aconseguir una millora significativa i quantificable del medi ambient europeu facilitant informació actualitzada, específica, pertinent i fidedigna als responsables de la política mediambiental i al públic en general.

La xarxa europea d’informació i d’observació sobre el medi ambient (Eionet) és una xarxa de col·laboració de la AEMA i dels seus Estats membres i col·laboradors. A través de Eionet, la AEMA recopila informació mediambiental dels diferents països membres, centrant-se en la divulgació d’informació puntual, validada a nivell nacional i d’alta qualitat. 

Aquests coneixements són objecte d’una àmplia difusió a través de la pàgina web de la AEMA i constitueixen la base d’avaluacions mediambientals tant temàtiques com integrades. Aquesta informació serveix de suport als processos de gestió mediambiental, a la presa de decisions i a l’avaluació mediambiental, així com a la participació ciutadana.

 

L‘Associació Natura i Medi Ambient del Mareny de Barraquetes
Actes i Accions de l’ANIMA del Mareny de Barraquetes
Estatuts de L’ANIMA del Mareny de Barraquetes.
Qui som ?
Sol·licitud d’Inscripció a L’ANIMA del Mareny de Barraquetes.
Segueix-nos en FaceBook.
Segueix-nos en Twitter
Segueix-nos en Telegram.

Sempre a l’escolta, no dubteu a contactar-nos a través del nostre correu electrònic :
 contacte@l-anima-del-mareny-de-barraquetes.eu.