La neteja i deixalles domèstiques

Als voltants del poble.
Des de la creació de l’associació, es va decidir que sempre que ens anara possible i de pròpia iniciativa consagràrem una mica de temps per a recollir plàstics i altres xicotets residus per les carreteres del poble i la partida.

Fes-te-soci

Ja podem passar vegades en uns certs llocs, siga a l’estiu com a l’hivern, que molt sovint hi ha una que una altra botella, llanda de beguda o màscara tirades pel sòl. És veritat que en aqueixos camins no hi ha ni papereres ni contenidors però no costa res emportar-se’ls darrere i tirar-los al contenidor pertinent.

En el poble.
Proposem que, l’ajuntament organitze una campanya de sensibilització o reunisca els veïns per trobar una solució a la imatge degradant que ofereixen les deixalles domèstiques als peus dels contenidors o de les papereres per una banda, i també recordar als ciutadans per altra banda la necessitat de bé reciclar, per a lluitar contra la degradació i la destrucció del medi ambient.

No oblidem que els municipis europeus tenen la missió de reciclar el 55% dels recursos municipals per a 2025, el 60% per al 2030 i el 65% per al 2035 i que l’any que ve sembla que serà obligatori l’ús dels contenidors orgànics en els xicotets pobles.

Un mal reciclatge dels nostres residus pot llavors costar molt car al medi ambient i també a les nostres butxaques

Á Punt / Zoom | El negoci del fem

La Guia Definitiva per a la Reducció de Plàstics

L‘Associació Natura i Medi Ambient del Mareny de Barraquetes
Els Actes i Accions de L’ANIMA del Mareny de Barraquetes
Estatuts de L’ANIMA del Mareny de Barraquetes.
Qui som ?
Sol·licitud d’Inscripció a L’ANIMA del Mareny de Barraquetes.
Segueix-nos en Telegram.

Sempre a l’escolta, no dubteu a contactar-nos a través del nostre correu electrònic :
 contacte@l-anima-del-mareny-de-barraquetes.eu.